• falutabla.jpg
 • fesztival.JPG
 • iskola.jpg
 • jatszoter.jpg
 • legifoto.jpg
 • muvesztelep.jpg
 • rakocziszobor.jpg
 • szobor.jpg
 • Templom.jpg
 • to2.jpg
 • ut.jpg
 • utca.jpg

Községi Sportegyesület Bicsérd

Alapítási Év: 1937
Színe: Zöld, fehér

Vezetőség: Kajdon Kálmán - elnök
Kertész Zsolt - elnök-helyettes
Kovácsné Bálint Szilvia - Labdarúgó szakosztályvezető
Majer Tamás - Technikaivezető
Majer Tamásné - Gazdaságivezető
Kovács Csaba - Felnőtt csapat vezetőedző
Kovács Csaba - U19-es csapat edző
Laki Zsolt - Bozsik programban résztvevő csapatok edző
Leffler Sándor - Szertáros

 

A folyamatos működést az Önkormányzat biztosítja, valamint egy-egy magánszemély és vállalkozás is támogatja az Egyesületet.

Sportegyesületünknél csak labdarúgó szakosztály működik.

Felnőtt csapatunknak 2015. augusztus közepén elindult a 2015/2016-os szezon a Megye II. osztályban. Együttesünk váltakozó sikerrel veszi az akadályokat, jelenleg a 14. helyen állnak a 17 csapatos mezőnyben. A téli átigazolási időszakban szeretnénk csapatunkat megerősíteni. Sajnos a csapatszellem nagyon sok kivetnivalót hagy maga után, rengeteg gólt kaptunk, ami szintén elgondolkodtató.

U19-es csapatunk szeptember közepén kezdte meg szereplését a bajnokságban. A vártnál lényegesen jobban szerepelnek, hiszen jelenleg a 8 csapatos mezőnyben a 2. helyen állnak. Fontos megemlíteni, hogy a csapat magja tavaly még az U15 korosztályban szerepelt, valamint a 20 fős keretlétszám 75%-át bicsérdi lakosú focisták alkotját, ami a jövő szempotjából fontos lehet. A biztató szereplés miatt tavasszal még az is elképzelhető, hogy a rájátszásban az 1-4 helyért küzdhetnek majd. Gratulálunk az eddig elért eredményekhez!

Bozsik-programban részt vevő U7-U9-U11-es csapatokhoz új edző érkezett Laki Zsolt személyében, aki nagy lendülettel és odaadással tanítja a gyerekeket. Heti két alkalommal edzenek és igen sokat fejlődtek az őszi szezon alatt. Szakosztályvezetőnk, Kovácsné Bálint Szilvia szívesen és sokat segít a gyerekek körül, nagyon jó viszonyt ápol a szülőkkel. Az U7-U9-es csapat koordinátora Dombos Dóra, az U11-es csapat koordinátora Bálint Csabáné. Ezúton is szeretnénk megköszönni a szülők hozzáállását, segítőkészségét, hiszen minden tornára a szülők segítségével jutnak el kis focistáink.

Az U7-es és U9-es csapataink számára már véget ért az őszi szezon, U11-es játékosainkra még vár egy torna november 22-én. Az utolsó torna befejeztével az Egyesület vezetősége vendégül látja a Bozsikos játékosokat és szüleiket.

November 29-én befejeződik az őszi szezon a felnőtt és az U19-es csapatnál is, az ő részükre is megtartjuk majd a hagyományos bankettünket. A zárás után Kovácsné Bálint Szilvia összegzi és értékeli majd az őszi szezont.


asp palyazat

Humán szolgáltatások fejlesztése a Szentlőrinci járásban

MFP logo PANTONE

Bicsérd Község Önkormányzata a Magyar Falu Program Óvodafejlesztés című, MFP-FOB/2019  kódszámú pályázat keretein belül 29. 906.119 forint támogatásban részesült.

Községünk aktuális hírei

© 2018. Minden jog fenntartva. Biécsérd Község Önkormányzata